Om företaget

Mjölkalånga Konsult & Entreprenad AB​

Låt oss lösa saken !

Vilka är vi?

Mjölkalånga Entreprenad AB grundades 2006 av Magnus Rundberg och ​sedan starten har vi haft som främsta målsättning att erbjuda god kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Vår personal har hög kompetens & gedigen erfarenhet av branschen. Vi sätter stort värde på vårt kunnande och håller oss hela tiden uppdaterade. Vi vill leda utvecklingen, inte följa den. Det ska kunden kunna erfara.​

Vår vision är att alltid ha en öppen dialog med beställaren såväl innan som efter utfört arbete. Kunden står alltid i fokus och ska känna sig trygg i att anlita oss.

Offert & konsult är alltid kostnadsfri!

​Ring oss på 0709-308037 eller mejla på magnus@mke-entreprenad.se 

Kunden är alltid i fokus

​Ett intresse för yrket innebär även hög lyhördhet gentemot kund. För oss på MKE innebär det en nära dialog i samtliga steg, från arbetsledning till platschef ansvarig för det specifika uppdraget.

Storleken på uppdraget spelar ingen roll. Vi tar oss an varje projekt med stor ödmjukhet.

Genom en direktkommunikation där vi är med från start kan vi både arbeta mer kostnadseffektivt och säkerställa högre kvalitet vid slutleverans.

Att vara med från start innebär att vi redan i ett tidigt skede kan analysera behov och förekomma kundens önskemål.

På så vis är vi stolta över att i slutändan leverera ett så precist och behovsanpassat utfört uppdrag som möjligt. ​Välkomna till MKE — ett entreprenadföretag som leder utvecklingen av branschen framåt.

Offert & konsult är alltid kostnadsfri!

​Ring oss på 0709-308037 eller mejla på magnus@mke-entreprenad.se 

Mjölkalånga entreprenad AB

Offert & konsultation är alltid kostnadsfri!

Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor eller få ett icke-bindande erbjudande.